Німеччина: Уряд хоче використати економічну кризу для просування ідеології фемінізму
  • Пон, 01/06/2020 - 15:02

Уряд Німеччини хоче використовувати економічну кризу, що виникає внаслідок коронавірусу, щоб насильно просувати феміністичну ідеологію. Міністр у справах сім'ї Франциска Ґіффай із соціалістичної СДП запропонувала надати урядову допомогу лише тим компаніям, які реалізують «прогресивний» порядок денний та «сприяють» жіночій роботі.

– Допомога повинна бути пов'язана із впровадженням у життя гендерної справедливості. Кожен, хто отримує гроші від держави, повинен віддячитись редукуванням платіжної прогалини між працівницями і працівниками, збільшуючи можливість поєднання праці та сімейного життя або працевлаштовувати жінок на керівних посадах, – сказала Ґіффай в інтерв'ю тижневику «Bild am Sonntag».

Якщо якесь підприємство не впроваджує феміністичний порядок денний, то, на думку Ґіффай, треба сказати: – Так не можна, за це немає жодної державної допомоги.

Федеральний уряд Німеччини планує виділити від 75 до 80 млрд євро на так звану кон'юнктурну програму для підтримки державних компаній.

При нагоді Ґіффай згадала про впровадження паритетів в економіці Німеччини. Це й же постулат ставлять також украй неомарксистські зелені. На їхню думку, у правліннях підприємств мають застосовуватися паритети. Поки ХДС і ХСС проти цього.

Німеччина, як і інші європейські країни, має велику демографічну проблему. Рівень народжуваності в цій країні становить 1,57. Він кращий, ніж у Польщі, хоча занадто низький, щоб гарантувати просту заміну поколінням.

Однак це не будує жодної серйозної сімейної політики. Влада роками винагороджує сім'ї, в яких матері працюють, а не ті, в яких реалізована правильна цивілізаційна модель.

Як показала криза біженців 2014-2016 років, німецька влада готова замінити брак поколінь німців прийняттям іммігрантів, навіть насильницьким.