Німецький режисер закликає до вбивства захисників традиційної сім’ї
  • Пон, 26/09/2016 - 14:51

Відома католицька авторка, соціолог та просімейний активіст Ґабріела Кубі подала позов до суду на Берлінський театр «Schaubühne» та Фалька Ріхтера, автора та режисера п’єси «Fear», за заклик до вбивства, повідомляє LifeSite.

П’єса Ріхтера спрямована проти п’яти жінок – активісток захисту традиційної сім’ї в Німеччині. У цій постановці вони з’являються під власними іменами і з великими фотографіями. Для Ріхтера вони – зомбі, які вилізли із своїх могил, де вони були закопані у 1945р. і Ріхтер у своїй п’єсі закликає стріляти їм в голову. Однією із Ріхтерових зомбі є Ґабріела Кубі.

Ріхтер представляє своїх зомбі, як християнських фундаменталістів, розпалювачів ненависті, які тягнуть Німеччину назад у часи нацизму. Ріхтер маніпулює текстами захисників традиційної сім’ї, вкладає їм в уста слова, які вони ніколи не говорили, приписує підтримку тоталітарної держави. Хоча саме пролайфери та захисники традиційної сім’ї завжди попереджають проти нового тоталітаризму, який загрожує західній цивілізації.

Цікавий факт, Ріхтер, який приписує «зомбі» намагання ухилитися від відкритого обговорення проблем, сам ухилився від прилюдної дискусії, яку перед поданням до суду запропонувала йому Кубі.