Нова міжнародна платформа для нової євангелізації
  • Срд, 22/10/2014 - 01:17

Під час конференції «Від консервації до місії. Навколо Радості Євангелія» відбулась презентація проекту Nubes Dei – міжнародної цифрової платформи для Нової Євангелізації. У інтернет просторі організатори хочуть створити місце, де можна буде не тільки обмінюватися інформацією, але і нав’язувати необхідні контакти і просити про молитву.

Ідею польських євангелізаторів у результаті міжнародної співпраці з дозволу Папської Ради в справах сприяння новій євангелізації реалізувала Фундація Cogito Ergo Credo (Думаю, отже - вірю). Представник організації Пьотр Сова одним з плюсів такої платформи вважає створення спільноти зайнятих євангелізацією людей із всього світу. Спільний вільний доступ до необхідних матеріалів потрібний катехитам та всім, хто займається поширенням доброї новини.

Портал запланований також як «інтернет-каплиця», де можна буде попросити про молитву інших євангелізаторів, надати взаємну допомогу, відписати на чиєсь прохання чи навіть сконтактуватись із своїм єпископом чи парохом.