Нове скандальне відео про «Planned Parenthood»: коли витягали мозок дитини, її серце ще билося
  • Птн, 21/08/2015 - 00:22

Колишня працівниця американської компанії «Planned Parenthood» (Плановане батьківство) розповіла про свій жахливий досвід праці, коли після проведення аборту лікар витягав частини тіла абортованої дитини, серце якої ще билося.

У вже сьомому відео, яке висвітлює справжню діяльність компанії, Холлі о’Доннел розповіла з яким захопленням працівники розділяли абортоване дитя на частини. «Я хочу показати тобі одну круту штуку», – говорила працівниця на ім’я Джесіка. – «Це дуже хороший плід, і схоже на те, що нам вдасться добути багато з нього». Тоді вона попросила о’Доннел витягти ножицями через лице мозок дитини.

«Я навіть не можу описати, що відчуваєш в такий момент», – розповідає о’Доннел. «В той момент я зрозуміла, що більше не можу працювати на цю компанію… навіть якщо ці органи були скеровані на отримання ліків від якоїсь хвороби».

«Це було найбільш розвинуте тіло дитини, яке мені доводилось раніше бачити… Вона мала сформоване лице… Її ніс був повністю сформованим… Коли лікар натиснула інструментом на дитину, то її серце почало битись… Я дивлюсь на плід, а його серце б’ється… І я не розумію, чи це означає, що дитина технічно мертва, чи жива», – розповідає Холлі о’Доннел.

Др. Бен Ван Хендл, віце-президент «Novogenix Laboratories», на відео розповів, що «бувають випадки, коли після проведення процедури аборту серце дитини продовжує битись».

«Planned Parenthood» заявляє, що донація тканини людських ембріонів є «гуманітарною акцією» і компанія не вчинила жодного злочину.

Як інформує сайт LifeSiteNews, у вже сьомому по черзі оприлюдненому відео містяться розповіді про те, що працівники «Planned Parenthood» змінюють спосіб проведення процедури аборту – не заради медичної необхідності для здоров’я матері, а для того, щоб отримати тіло дитини неушкодженим.

Неушкоджені трупи ембріонів приносять більший прибуток, оскільки збільшують кількість отриманих органів і тканини для експериментів біотехнічних компаній.

Перрін Лертон, менеджер із закупівель в «Advanced Bioscience Resources», розповіла: «Я спостерігала, як жінки заходили в операційну і виходили буквально через три хвилини. Доктор казав мені, що коли жінка лягала на операційний стіл, то плід вже був у вагінальному каналі, тому він просто випадав».

У своєму зізнанні на камеру Холлі о’Доннел також розповіла, що часто після проведення процедури аборту вона тримала в руках частини тіла абортованої дитини і роздумувала над тим, яким могло бути майбутнє цього дитяти: «Це міг бути майбутній президент… Я думала, чи коли тій дитині було б три роки, чи любила б вона малювати. Це марнування життя, і сумно, що багато людей вважають його помилкою».

Опубліковані відео спричинили спротив серед громадян США, з чиїх податків фінансується діяльність «Planned Parenthood», а республіканські лідери як на державному, так і на національному рівні розпочали розслідування з метою позбавлення фінансування компанії, яка є головним постачальником послуги абортів в країні.

«Це відео містить несамовиті зізнання в тому, що «Planned Parenthood» проводить варварську практику абортів і продає частини тіла дітей, які часто народжуються неушкодженими та живими», – розповів Девід Делайден, головний слідчий Центру медичного прогресу, який оприлюднює вищезгадані відео. – «Planned Parenthood» – повністю злочинна організація, і її слід негайно позбавити фінансування з податків та піддати судовому розслідуванню за її злочини проти людства».