Нове відео про скандал навколо торгівлі фетальними тканинами «Planned Parenthood»
  • Срд, 05/08/2015 - 14:12

В останній серії шокуючих таємних відео, опублікованих Центром Медичного Розвитку, диригент клініки організації  «Planned Parenthood» обговорює доставку неушкоджених абортованих немовлят, а також веде мову про абортованих немовлят на пізніх стадіях вагітності -  теми, які можуть бути порушенням державного закону.

Мелісса Фаррелл, директор досліджень філії організації  «Planned Parenthood» у Мексиканській затоці (Техас),  розповідає «замаскованим» журналістам, що її філія організації допомагає "у диверсифікації потоку доходів".  Це абсолютно суперечить офіційній версії, яка стверджує що організація «Planned Parenthood» займається продажем тканин плоду лише з метою окупити свої витрати, вона коментувала: "Я думаю, що кожен розуміє справу, особливо тому, що внесок в результат організації від мого відділу є настільки великий ..."

При обговоренні ціни, яку організація  «Planned Parenthood» вимагає за органи плоду, Фаррелл пояснює, що витрати за «жнива» фетальних тканин можуть бути розраховані разом з адміністративними витратами для маскування.

Диригент організації  «Planned Parenthood» також  розповідає про зміни процедури аборту для того, щоб максимізувати шанси, що органи будуть залишатися недоторканими, "ми відхилилися  від нашого стандарту, щоб досягнути цього", каже вона. 

Фаррелл також показує, що дехто з лікарів, що працюють в клініці організації  «Planned Parenthood»  збирають зразки тканин плоду для власних досліджень. Невідомо, чи жінки, які замовляють аборт, свідомі того, що органи їхніх немовлят збирають для приватного дослідження, ще менше ясно, чи знають вони, що клініка отримує додаткові доходи за рахунок зміни в процедурі аборту, щоб залишити органи недоторканими.

Останнє відео Центру Медичного Розвитку, зняте прихованою камерою, було випущене після того, як каліфорнійський суддя видав судовий наказ, який забороняє випуск відео, що показують співробітників Національного Абортивної Федерації. Жоден зі співробітників цієї організації не з'явилися у відео, опублікованому 4 серпня.

Новини по темі