Нові "твіти" Папи Франциска
  • Нед, 14/04/2013 - 22:14

 14 квітня Папа Франциск продовжив спілкування зі своїми шанувальниками в соціальній мережі "Твіттер". Святіший Отець помістив тут два короткі повідомлення, відповідаючи на запитання, як по справжньому проповідувати Христа і поклонятися Богу.

"Давайте не будемо забувати: не можна оголошувати Євангелія Ісуса без конкретного свідоцтва життя", - написав у першому повідомленні Понтифік. Близько 6 млн. осіб на даний момент зареєструвалося на твіттер-каналі Святішого Отця. Це майже в два рази більше, ніж було, коли Папа Франциск "перейняв" профіль @ Pontifex у Бенедикта XVI майже місяць тому. Короткі повідомлення тут з'являються на 9 мовах. До цього моменту найбільш читаним залишається англомовний акаунт, але останнім часом все більшої популярності набирає іспанська версія, що багато хто пов'язує з походженням Папи з іспаномовної країни.

"Поклонятися Богові, значить вчитися бути з Ним, позбавляючись від наших прихованих ідолів і ставлячи Його в центрі нашого життя", - написав Папа сьогодні у своєму другому твітті.

За матеріалами http://be.radiovaticana.va