Новий скандал довкола Planned Parenthood
  • Птн, 17/02/2017 - 17:32

Американська pro-life організація Live Action оприлюднила відео, яке вказує на те що гігант американської абортивної індустрії Planned Parenthood вводить суспільство в оману коли стверджує, що не виставляє жодних квот на кількість абортів у своїх клініках.

Колишні працівниці Planned Parenthood Сью Теєр та Меріенн Андерсон свідчать, що в клініках Planned Parenthood існують обов’язкові квоти на аборти. Персоналу таких клінік постійно погрожують, що у випадку, якщо кількість абортів буде замалою, то клініку закриють, а вони залишаться без роботи.

Як свідчать колишні працівниці Planned Parenthood, кожен працівник організації проходив спеціальні курси, на яких навчали як  потрібно переконувати жінок, які звертались по допомогу в клініки Planned Parenthood, робити аборти. Одним з аргументів, щоб жінка вчинила аборт, використовувалось роз’яснення про те, як насправді дорого дитину виховувати.

«Ми говорили щось на зразок: Ваш сьогоднішній візит до лікаря коштує Х доларів. Скільки з цього ви би могли заплатити? Якщо жінка відповідала, що вона цього не могла б зробити ми, за звичай, відповідали: якщо ви не можете сьогодні заплатити Х доларів за огляд в лікаря, то як ви збираєтесь виховувати дитину, якщо це є багато дорожчим задоволенням?», - свідчить Теєр.

Ці свідчення цілковито заперечують офіційне твердження Planned Parenthood про те, що вони є провідною інституцією, яка безплатно піклується про здоров’я жінок.

Останнім часом з’явилась критична маса свідчень, які стверджують, що Planned Parenthood обманює суспільство, твердячи, що вони найперше дбають про здоров’я жінок.