Новорічна зустріч Тезе в Базелі (Швейцарія)
  • Срд, 06/12/2017 - 10:26
Будапешт, Відень, Цюрих, Базель (Тезе), Страсбург, Мюнхен
для молоді від 17 до 35 років
 
25.12.2017 р.  —  03.01.2018 р.
 
АКЦІЯ! 245€+200 грн. 260€+200 грн. при реєстрації та оплаті завдатку до 15.10.2017
 
 

Європейські Дні довіри – так називається сворідне свято зустрічі, на яке збираються від 30 до 60 тисяч молодих людей з усіх країн Європи, щоб в атмосфері любові й прийняття разом зустріти Новий рік. Приймаюче місто і країна відкривають для гостей двері всіх церков і парафій, а місцеві християни приймають паломників у свої родини.
Тезе у Базелі – це вже 40-ва зустріч молоді, яку організовує французька екуменічна спільнота, і на цю зустріч запрошено ТЕБЕ!

 

1 день, 25 грудня:

Виїзд зі Львова.

2 день, 26 грудня:

Приїзд до Будапешта. Екскурсія. Вільний час.

Будапешт — місто на Дунаї, столиця Угорщини, головний культурний осередок країни, тут розташовані головні національні театри, музеї, мистецькі заклади освіти й інші культурні центри…

Сім красивих мостів зв’язують Пешт, Буду і Обуду – три історичні частини Будапешта – столиці Угорщини. Мандруючи містом, ми побачимо будівлю Парламенту – найбільшу в Європі, собор св. Іштвана, освячений на честь першого короля Угорщини. У вільний час можна буде відвідати термали або здійснити прогулянку по Дунаю.

Переїзд на нічліг у Відень.

3 день, 27 грудня:

Сніданок. Екскурсія у Відні. Літургія. Вільний час.

Столиця Австрії – місто з тисячолітньою історією, яке завдяки картинним галереям, концертним залам і всесвітньо відомій Віденській опері давно стало культурною столицею Європи. У місті можна знайти практично всі види і форми мистецтва.  Відень вважається одним з найчарівніших міст Європи, яке обов’язково варто відвідати кожному.

Нічний переїзд у Цюрих.

4 день, 28 грудня

Прибуття у Цюрих. Коротка зупинка. Екскурсія містом. Переїзд у Базель.

Цюрих — місто на північному сході Швейцарії, розташоване на березі Цюрихського озера біля його північно-західного краю. Місто простягається між двома лісистими пасмами пагорбів, приблизно за 60 км від північних передгір’їв Альп. Під час екскурсії ми побачимо ратушу, оперний театр, місцеві храми та визначні пам’ятки архітектури.

Прибуття до Базеля.

Базель – мальовниче місто на північному заході Швейцарії, третє за величиною місто країни, що розкинулось в долині між горами.

Регіон Базеля і спільнота Тезе тісно співпрацюють протягом тривалого періоду. Церкви і християнські громади регіону Базеля поділяють мету Тезе щодо супроводу й підтримки молодих людей в їхній особистій подорожі пошуку віри.
Протягом століть Базель був важливим місцем для еволюції християнства в Європі. Церкви і християнські спільноти регіону Базеля, в їхній величезній різноманітності, керуючись традиційною відкритістю свого регіону, раді відкрити свої храми, домівки і серця для майбутніх гостей і зробити наступний крок в Паломництві довіри на Землі.

Програма Тезе:

Реєстрація учасників. Зустріч із парафією та сім’єю, що приймає.

Вечеря, вечірня молитва.

5-7 день, 29-31 грудня

Ранкова молитва у парафії, що вас приймає, маленькі групки ділення та зустріч з людьми, що залучені до життя місцевої парафії. Спільний обід.

Денна молитва у церквах міста.

Семінари у різних місцях на тему соціальної активності, віри, внутрішнього життя і художньої творчості.

7 день, 31 грудня:

Зустрічі по країнах.

Вечеря, потім вечірня молитва. Святкування Нового року на парафії, яка вас приймає.

8 день, 1 січня:

Участь у ранковій службі в місцевих церквах, святковий обід разом зі сім’єю, що вас приймає.

Завершення програми Тезе.

Переїзд до Страсбурга. Вільний час.

Теперішня французька назва міста Страсбург походить від німецької та означає «Місто (на перехресті) доріг». Центральна частина, так званий «Великий острів» (Гранд-Іль, фр. Grande Ile), обмежений рукавами річки Іль, 1988 року було занесено до списку культурної спадщини ЮНЕСКО завдяки неповторності архітектурного ансамблю. Це був перший випадок для Франції, коли до списку світової культурної спадщини потрапляв увесь центр міста. Тут знаходиться Страсбурзький собор, який вважається шедевром готичного мистецтва.

Переїзд на нічліг.

9 день, 2 січня:

Сніданок. Прибуття у Мюнхен. Екскурсія містом. Літургія. Вільний час.

Німецький Мюнхен налічує багато закладів для підтримки культури. Це численні музеї (Пінакотеки — Стара і Нова, Гліптотека, Ленбаххаус, Німецький музей), Баварський національний музей, найбільший в Європі парк (Англійський сад), багато театрів (Баварська державна опера, Мюнхенський театр маріонеток і численні інші) та фестивалів.

Нічний переїзд до Львова.

10 день, 3 січня

Прибуття до Львова.

Увага!!! Ті, кому ще не виповнилось 18

Молодь, віком до 18 років, повинна привезти формуляр, який підтверджує батьківську згоду. У формулярі вказується, що керівник группи (який повинен мати від 18 до 35 років) бере на себе юридичну відповідальність за них протягом зустрічі.

Перевірте, будь ласка, чи Вам не знадобиться подібний формуляр для виїзду з країни.

У вартість входить: 2 нічліги, 2 сніданки, переїзд автобусом єврокласу, супровід керівника та духівника групи, медичне страхування.

У вартість не входить: реєстраційний внесок Тезе : молоді люди до 35 років –  40 євро; старші 35 років – 60 євро, який включає проживання 5 днів/4 ночі у Базелі (поселення учасників відбувається в приймаючих парафіях або родинах), 3-разове харчування протягом 5 днів перебування на Європейській зустрічі та витрати на міський транспорт; факультативні екскурсії: 10 євро за одну екскурсію, а при умові участі у всіх 4-ох екскурсіях – вартість 30 євро.

Паломницький центр залишає право змінювати програму паломництва без втрати значимості об’єктів.

Телефонуйте:

Просимо, по можливості, повідомити, що інформацію знайшли на сайті "Католицький оглядач"

(032) 247-05-02
(068) 209-54-87
(050) 211-97-02