Нунцій про питання миру в Україні: Для Бога немає нічого неможливого
  • Чтв, 16/12/2021 - 12:59

У середу, 15 грудня, відбулось чергове засідання Всеукраїнської Ради Церков та релігійних організацій. У ньому взяв участь Апостольський Нунцій в Україні архієпископ Вісвальдас Кульбокас.  

Апостольський Нунцій відзначив миробудівничі зусилля Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій та ініціативи обміну полоненими, повідомляє сторінка ВРЦіРО.

«Труднощі, які переживає Україна сьогодні, особливо пов’язані з війною, важко подолати лише людськими зусиллями. Ми не можемо залишити обтяжливе питання миру лише політикам і військовим, тому що для людей це часто неможлива місія. Натомість для Бога немає нічого неможливого», – зазначив представник Святішого Отця в Україні. 

Архієпископ Кульбокас висловив готовність Апостольської Нунціатури в Україні підтримати миробудівничі ініціативи ВРЦіРО.

Нагадуємо, 15 червня 2021 року Папа Франциск призначив Апостольським Нунцієм в Україні Вісвальдаса Кульбокаса, який до цього здійснював дипломатичне служіння у Лівані, Нідерландах, Російській Федерації та у Секції відносин із державами Державного Секретаріату. У 2016 році монсеньйор Кульбокас супроводжував кардинала Пароліна під час його візиту до України. 

Джерело: Католицький медіа-центр