Нунцій в США: Папа Франциск запросить усіх єпископів світу до посвяти Росії
  • Птн, 18/03/2022 - 13:41

Як стало відомо із листа, який апостольський нунцій в США надіслав єпископату цієї країни, невдовзі Папа Франциск видасть "запрошення" до усіх єпископів, щоб взяли участь в урочистості посвяти Росії і України Непорочному Серцю Марії.

Нагадаємо, що у відповідь на прохання українських єпископів, Франциск оголосив, що 25 березня у Ватикані та у Фатімі відбудеться посвята Росії та України Непорочному Серцю Марії. Оскільки не було повідомлення про те, щоб усі єпископи приєднались до цього акту, частина єрархів добровільно погодились приєднатись, а Архиєпископ Атаназій Шнайдер закликав до цього усіх своїх співбратів-єпископів світу.

Агенція «Catholic News Agency» отримала інформацію, що міститься в листі, який в терміновому режимі апостольський нунцій Архиєпископ Крістоф П’єр надіслав американському єпископату. Там йдеться про те, що «найближчими днями Святійший Отець скерує лист із запрошенням до єпископів, додаючи текст Молитви консекрації різними мовами».

Якби так сталось, перспектива посвяти Росії, відповідно до намірень Пресвятої Діви, значно б наблизилась. Подробиці того, як має виглядати ця посвята Непорочна розповіла сестрі Люції з Фатіми, котра занотувала в листі до свого сповідника: «Добрий Бог обіцяє покласти край переслідуванням в Росії, якщо Святійший Отець захоче розказати єпископам католицького світу, щоб разом з ним провели УРОЧИСТИЙ І ПУБЛІЧНИЙ АКТ НАДОЛУЖЕННЯ І ПОСВЯТИ РОСІЇ Пресвятому Серцю Ісуса і Марії, і якщо Його Святість обіцяє затвердити і доручити практики богослужінь надолуження в перші суботи місяця, ці переслідування зупиняться».