Нью-Йорк: суд засудив до ув’язнення про-лайф активістів, які дарували жінкам троянди
  • Птн, 05/08/2022 - 15:57

Суд в Нью-Йорку засудив до трьох місяців ув’язнення про-лайф активістів, один з яких – монах. Вони дарували троянди жінкам на території абортивного центру. Таким чином, в рамках ініціативи «Red Rose Rescue», вони хотіли відмовити їх від вбивства дитини.

Суддя Джон Коллін постановив, що активісти винні у нелегальному вторгненні третього ступеня. Він покарав їх найвищою можливою карою. До арешту потрапили 52-річний о. Крістофер Мосцінскі, 52-річний Вільям Ґудмен та 40-річний Метью Конноллі.

Троє чоловіків 27 листопада минулого року увійшли на територію абортивного центру «all Women’s Health&Medical Services» в Нью-Йорку. Вони намагались переконати присутніх там жінок не робити аборт, даруючи їм троянду, до якої був причіплений чудотворний медалик із запискою: «Ти була створена для того, щоб кохати і бути коханою. Твоя доброта є більшою, ніж труднощі, які зараз переживаєш. Обставини змінюються. Нове життя, яким би маленьким воно не було, приносить промінь неповторної радості».

Як вони розповідали, жінки усміхались, коли отримували троянди; а з однією із жінок вдалось завести довшу розмову.

Загалом в тому центрі активісти провели близько двох годин, а тоді працівники викликали поліцію, щоб вивела їх, не даючи можливості рятувати ненароджених дітей від вбивства.

У Нью-Йорку ненароджених дітей можна вбивати до кінця шостого місяця вагітності без жодної причини. На пізніших термінах можливо зробити аборт у випадку загрози для життя чи здоров’я матері, або якщо дитина визнана лікарями невиліковно хворою.

Окрім того, влада зазначає, що дитину може вбити кожна «вагітна особа» - в рамках гендерної ідеології сказано, що вагітною може бути кожна «особа з маткою», в тому числі «трансгендерний чоловік».