Облечини у Сестер Служебниць непорочної Діви Марії
  • Пон, 02/09/2013 - 10:31

1 вересня 2013р. у монастирі Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії,  м. Червоноград, відбулися облечини п’ятьох сестер Служебниць: с. Віри Герман, с. Тимотеї Витрикус, с. Олесі Перетятко, с. Анни Шаблі  та с. Юстини Іванчук.  Святу Літургію та обряд облечин очолив о. Ігнатій Москалюк, ЧСВВ.

Під час проповіді о. Ігнатій побажав сестрам: «цінити час новіціяту, який є основою монашого життя.  Це час початкової формації, який більше ніколи не повториться, тому варто цінувати кожну хвилину. З довірою йти дорогою за Христом, не знеохочуватися труднощами, але вчитися з кожного прикладу».  Отець Ігнатій заохотив сестер не тільки думати про чернечі обіти, але вже відтепер жити ними.

Провінційна Настоятелька с. Боніфатія Дяків вітаючи сестер від імені усієї служебницької спільноти, побажала новичкам  завжди пам’ятати про цей особливий день, «коли Господь, який перший полюбив і покликав, дарував вам нове ім`я, що є символом нового життя та  чернечий одяг, що означає нашу приналежність до Христа та є свідченням про Нього для інших».     

Після Святої Літургії, сестри радо вітали нових членів спільноти.

Сестри Служебниці