Офіційний логотип канонізації Матері Терези створено у Мумбаї
  • Птн, 19/08/2016 - 11:39

Карен Д’ЛімаВасвані – індійська дизайнерка, римо-католичка є творцем офіційного логотипу канонізації матері Терези, яка відбудеться 4 вересня цього року у Ватикані, повідомляє агенція «AsiaNews».

Карен Д’ЛімаВасвані ось уже протягом 21 року працює дизайнером. Свою професійну діяльність вона часто ставить на служіння багатьох парафій у місті Мумбай. «Я ніколи за свого життя не зустрілася з Матір’ю Терезою, але я завжди захоплювалась її діяльністю і тому часто, наслідуючи її, беру участь у благодійній діяльності, ставлячи своє професійне вміння на служіння іншим», - розповіла для «AsiaNews» індійська дизайнерка.

Індійська дизайнерка засвідчила, що коли Калькуттська митрополія звернулася до неї з пропозицією розробити офіційний логотип для канонізації бл. Матері Терези, то це її дуже схвилювало і сповнило подяки до Бога за таку честь. Пані Д’ЛімаВасвані пояснила, що як основу логотипу вона взяла типову для Матері Терези позу, коли вона з любов’ю тримає дитину на руках. Дизайнерка також сказала, що вона зумисне обмежилась двома кольорами, щоб більшість ЗМІ могли легко друкувати цей логотип.

Підчас створення логотипу Карен Д’ЛімаВасвані зверталась до Бога про допомогу: «Я перш за все подякувала Богу за можливість бути розробником цього логотипу. Тоді я почала молитись про милість і провід за створення логотипу, який би був просим і потужним та говорив сам про себе».