Оголошено дату і місце наступної Європейської зустрічі молоді
  • Суб, 31/12/2016 - 12:55

Відповідальний за спільноти Тезе, брат Алоїз оголосив, що наступна Європейська зустріч молоді відбудеться в днях 28.12.2017 - 01.01.2018 рр. у Базелі (Швайцарія), місті на кордоні Франції та Німеччини.

Маленька дівчинка з Базелю прочитала запрошення: "Приїжджайте до нас. На час вашого перебування я піду до сестрички, а ви будете спати в моїй кімнаті". Оголошено також, що молодь з малого (20 тис. мешканців) міста гаміна (Hamina) біля Гельсінок (Фінландія) запрошує на регіональну зустріч у стилі Тезе під назвою "Мир для всіх" в днях 25-28 серпня 2017 року.

Парафія св. Йоана Павла ІІ була особисто запрошена організаторами з Фінляндії на цю зустріч. Буде можна прибути трохи раніше і перебувати в домах, для пізнання фінської культури і людей. В літку в цьому районі Фінланді майже не заходить сонце ( "білі ночі").

Як приготування до фінського паломництва а також до Базилю, Парафія св. Йоана Павла ІІ через ії паломницькі служіння ("Паломницька Група" і "Вогні св. Ельма") запрошують на регулярну, кожні два тижняі, молитву канонами Тезе. Разом з молитвою проводитимуться цикл лекцій про християнське нареченство і подружжя. Перша зустріч відбудеться в пятницю 20 січня о 19.00 (каплиця УКУ, Львів, Хуторівка 35)

Як завжди, паломництво Taize паломницькими служіннями Парафії св. Йоана Павла ІІ буде так зорганізоване, щоб було доступне для усіх (тобто саме дешеве).

о. Григорій Драус