Оголошено конкурс історій-спогадів на тему «Папа Іван Павло ІІ у моєму житті»
  • Птн, 14/02/2014 - 11:33

З нагоди наближення Канонізації Блаженного Папи Івана Павла ІІ Митрополичий паломницький центр Рафаїл оголошує конкурс історій-спогадів на тему «Папа Іван Павло ІІ у моєму житті».

Організатори запрошують всіх, хто пережив особливі події в житті, пов’язані з Блаженним Папою Іваном Павлом ІІ, поділитися короткою історією про це (не більше 5 тис. символів), до якої також можна додати фотографії, документи тощо, або фотографії з коротким описом події.

Автори п’яти історій, за які проголосують читачі, отримають у подарунок нову книгу видавництва «Свічадо» "Чудо Кароля: свідчення та докази святості Івана Павла ІІ".

Переможець конкурсу, автор найкращого есе, яке визначить журі конкурсу, у подарунок отримає можливість взяти участь у подячній прощі до Ватикану, яка відбудеться з 23 до 29 квітня та безпосередньо бути присутнім під час церемонії Канонізації 27 квітня 2014 року.

До складу журі увійдуть о. Микола Мишовський, головний редактор католицького часопису credo журнал (РКЦ), о. Орест-Дмитро Вільчинський головний редактор видання Католицький Оглядач (УГКЦ), о. Aleksey Samsonov, директор «Радіо Марія» в Україні (РКЦ), о. Rostyslav Pendiuk, голова Патріаршої комісії УГКЦ у справах молоді (УГКЦ), Taras Antoshevskyy, директор Релігійно-інформаційна служба України, Богдан Трояновський, директор видавництва «Свічадо», Andriy Delisandru, керівник паломницького центру «Рафаїл», Lana Zhabyuk, викладач кафедри нових медіа Львівського Національного Університету ім. І.Франка, Halyna Kryshtal, викладач морального богослов’я Український католицький університет UCuniversity та Вищої Духовній Семінарії РКЦ у Львові-Брюховичах, сестра М. Каміла, згромадження сестер-служебниць Непорочної Діви Марії (РКЦ).

Есе та фотоматеріали потрібно надсилати на електрону скриньку  palomnyk.rafail@gmail.com з позначкою «на конкурс» до 14 березня 2014 року.

Ім’я переможця оголосять 21 березня.

Джерело: РІСУ