Олег Тягнибок: Брати і сестри українці! Вітаємо Вас і Ваші родини з Різдвом Христовим та Новим Роком!
  • Втр, 07/01/2014 - 00:15

Вітаємо Вас і Ваші родини з Різдвом Христовим та Новим Роком! Оновлення, яке дарує Різдво, спонукає осмислити пройдений шлях і запалює в серці надію. Бо, піднявшись на Революцію гідности, змінилися ми самі - повірили в свої сили, усвідомили себе Нацією. А значить - здатні змінити й свою країну. Але боротьба триває. Можливо, до перемоги ще довго йти…

Наші предки - княжі дружинники й козаки, повстанці Холодного Яру і вояки УПА - не раз, бувало, стрічали Різдво далеко від затишку рідної хати. Приходилось - і в походах, козацьких таборах чи повстанських криївках. Нині ж наша Січ і криївка - Майдан у серці столиці.

Батьки й діди густо полили цю землю своєю кров'ю, аби відстояти право українців на Свободу і Незалежність. І наше "Героям - слава!" лунає нині на їхню честь. Заради майбутнього наших дітей не маємо права згубити ту славу, бо нам легше, бо наша боротьба - беззбройна. Наше завдання - відстояти право українців бути господарями у своїй державі.

Нехай стійкість, мужність і віра героїв Різдвяною зіркою сяють у наших душах. Наснаги, звитяги і Божої благодаті! Здоров'я і щастя нашим родинам! Веселих свят у своїй, Богом даній країні!

Радуймося, бо Син Божий народився! І славімо його!

Олег Тягнибок, Голова ВО "Свобода"

Джерело: http://tiahnybok.info