Олександр Тимошенко: прошу у церков допомогти моїй дружині
  • Птн, 25/01/2013 - 00:00

Звернення Олександра Тимошенка до глав Української православної церкви Святішого Володимира, Української православної церкви (Київський Патріархат) Святішого Філарета, глави Української греко-католицької церкви Святішого Святослава, Української автокефальної православної церкви Святішого Мефодія:

 

В цей нелегкий для нашої держави і моєї родини час звертаюся до вас з проханням про допомогу і Боже заступництво в справі захисту життя моєї дружини, доброї християнки Юлії Тимошенко.

 

Служіння Господу і вірність Заповідям Божим завжди були, є і будуть головними чеснотами нашої родини. Моя дружина вже майже два роки незаконно позбавлена волі своїм головним політичним конкурентом Віктором Януковичем, котрий тільки в такий спосіб може розправлятися з людьми, які завжди вірно служили своїй землі і були на стражі Божої правди.

 

Як чоловік Юлії і глава родини присягаюсь перед Господом і завіряю вас, що Юлія Тимошенко не причетна до тих провин, які їй висуває теперішня влада, тим більше до можливої участі у нібито фінансуванні вбивства Щербаня. Це великий смертельний гріх, оскільки тільки Господь Бог дає і забирає життя.

 

Я прошу вас звернутися в молитві до Бога про визволення Юлії Тимошенко з місця ув’язнення, куди її - безневинно засуджену - заперла теперішня влада. Господь Бог милостивий і людинолюбний, і він не дозволить темним силам скалічити життя безневинним людям.

 

Я прошу про милість Божу, прошу вашого заступництва. Можливо, Божа благодать та ваше мудре слово зламають черстві душі представників теперішнього режиму, для якого ув’язнення Юлії Тимошенко – це продовження їх терміну перебування при владі.

 

Критичний стан здоров’я Юлії свідчить про негайну необхідність організації її лікування за кордоном. Адже сьогодні йде мова про життя або смерть дружини, матері і вірної раби Божої Юлії.

 

Не дайте антихристу занести свого меча над головою безневинної людини.

 

Слава Господу нашому Ісусу Христу. Ми молимось за вас, за нашу Україну та її благословенний народ.

 

Олександр Тимошенко,
Прага, Чехія

Джерело: www.tymoshenko.ua