Організаторів духовно-психологічного відновлення для родин, котрі зазнали втрат синів в зоні АТО нагородили подяками від очільника Запорізької ОДА
  • Втр, 27/12/2016 - 12:44

Комісія УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я систематично проводить духовно-психологічне відновлення для учасників АТО, для родин, котрі зазнали втрат, волонтерів. З 14 по 17 грудня, у жіночому монастирі Сестер Пресвятої Родини, що знаходиться у с. Гошеві, Долинського району, відбулось «духовно-психологічне відновлення для родин, котрі зазнали втрат синів в зоні АТО».

В реабілітації взяли участь 17 батьків, які втратили своїх молодих синів в зоні бойових дій. Усі ці дні з родинами загиблих Героїв працювали священики о. Руслан П’яста, о. Ярослав Рохман, о. Назарій Мицко та психолог п. Ірина Яців, які надавали кваліфіковану допомогу та підтримку. Ця реабілітація була особлива, адже у ній взяли участь 5 батьків, які вже брали участь у такому відновленні. Ці батьки були глибоко вражені форматом праці, тому в цей раз привезли з собою дарунки: книги від ГО "Товариство ветеранів АТО Запоріжжя" та подячні листи від Голови Запорізької ОДА Бриля К. І. Одночасно, батьки запросили організаторів реабілітації до себе в гості, в Запоріжжя.