Отець Войцех Жмудзінські, ТІ, проведе в Україні тренінги, присвячені розвитку молодіжних спільнот
  • Срд, 11/06/2014 - 19:33

Відомий польський єзуїт о. Войцех Жмудзінські, директор Центру навчання лідерів та вихователів «Аррупе», проведе в Україні низку тренінгів на тему залучення до спільноти/організації та роботи з молоддю.

Тренінги відбудуться 19 червня в Тернополі, 20 червня - в Івано-Франківську та 21 червня в Стрию.

У першій половині дня о. Войцех працюватиме зі священиками, у другій - із молоддю із християнських спільнот та громадських організацій.

Серед питань, які будуть розкриті під час тренінгу: як залучати до спільноти/організації нових членів; як молодіжним лідерам та священикам працювати із молоддю у спільнотах та поза ними (з воцерковленою та невоцерковленою молоддю); як розвивати молодіжне життя на парафії.

Здійснюватиметься переклад українською мовою.

Організатори: Комісія у справах молоді УГКЦ та Комісія у справах молоді Тернопільсько-Зборівської архиєпархії, Комісія у справах молоді Івано-Франківської архиєпархії, Комісія у справах молоді Стрийської єпархії.

Реєстрація та додаткова інформація за тел: (097) 588 85 54, (050) 07 07 383 - Марія, pkusm.ugcc@gmail.com

Довідка:

Отець Войцех Жмудзінські працює у галузі навчання лідерів та фандрейзингу, делегат Предстоятеля Великопольсько-Мазовецької провінції Товариства Ісуса в галузі освіти. Серед головних досягнень: головний редактор щоквартального видання про виховання «Бути для інших»; один із засновників Польського товариства фандрейзингу; відповідальний за залучення коштів для єзуїтських навчальних закладів; директор фундації «Magis». Працював в багатьох неурядових організаціях.

Марія Кохановська, Комісія у справах молоді УГКЦ