Паломництво до Ватикану
  • Срд, 12/07/2017 - 08:44

Римо-католицький паломницький центр Святого Христофора запрошує у паломництво до Ватикану

26.10.2017 р.   —   31.10.2017 р.
 
199€+200грн
 

1 день   

Збір групи у Львові на залізничному вокзалі.

Виїзд на кордон. Переїзд в Італію.

2 день   –   Падуя.   Венеція.   

Прибуття до Падуї.

​Падуя. Ми відвідаємо великий храмовий комплекс – собор св. Антонія Падуйського – місце, яке найчастіше відвідують паломники з усього світу. Разом з отцем-духівником нашої групи ми помолимось до святого Антонія за заступництво і мир в наших сім’ях.  Також ми матимемо вільний час для прогулянки цим неповторним італійським містом.

​Переїзд до Венеції (громадським транспортом).

​Венеція – це прекрасна казка, яка застигла в камені. Багато століть поети і художники прославляли це місто і прикрашали його своїми творами. Тут прекрасно поєднуються розкішні палаци і скромні вузенькі вулички, мовчазні канали та гомінкі ринки. Затишні кафе запрошують нас на ароматну каву, а на площі Сан Марко музичні оркестри грають для нас романтичну музику. Ми зможемо відчути життя цього міста, поміряти карнавальну маску, помилуватися Гранд Каналом… І, головне, зануритись в цю неповторну атмосферу найбільш романтичного міста в Італії. Оглядова екскурсія.

 У вільний час для тих, в кого в душі ще жевріє вогник романтизму, є нагода покататись вузенькими каналами міста на гондолі – справжньому символі Венеції. Таку прогулянку, гарантуємо, ви пам’ятатимете усе життя.

 Переїзд до готелю.  Пізнє поселення в готель,  ночівля.

Venice

3 день   –     Рим.   Ватикан.    

Сніданок в ресторані готелю. Переїзд до Риму.

Рим. (Увага! Пересування по Риму тільки громадським транспортом!)

Ватикан. В програмі нашої подорожі відвідування Ватиканських музеїв та Сікстинської капели, неймовірно розмальованої фресками самим Мікеланджело. Також ми побачимо експонати однієї з найбільших колекцій творів мистецтва світу. Особливості додає те, що ми не можемо знати, що саме буде в цей час виставлятиметься в залах Ватиканського музею, адже колекція настільки велика та багата, що експонати доводиться змінювати дуже часто, аби, хоча б невелику їх частину могли побачити поціновувачі. (Вхідний квиток та екскурсія  – 38 € з особи, при попередньому бронюванні – 25 € з особи).

 Рим. На нас чекає неймовірна екскурсія “Вічним містом”, бруківка якого, ще пам’ятає сандалі легіонерів, імператорів та пілігриимів зі всього світу. Знайомство з Римом ми розпочнемо з його античної частини, грандіозних пам’яток часів розквіту Римської імперії – амфітеатру Колізей, Римського форуму, Імператорських форумів, Капітолію… Ми відвідаємо один з символів Риму – фонтан Треві, прогуляємось площею Венеції, площами Ротонда та Навона, побачимо Замок Ангела – знамениту в’язницю, мабуть, найвідомішу на європейському континенті…

​Вільний час. Рекомендуємо скуштувати справжню італійську піцу чи спагеті в одному із затишних римських кафе, або ж самостійно прогулятись вуличками «Вічного міста», відчути подих його тисячолітніх вулиць, які ще пам’ятають сандалі імператорів, легіонерів, гладіаторів…

 Поселення в готель, ночівля.

capodanno-2015-castel-santangelo-roma

4 день   –    Рим.   Ватикан.

Сніданок в ресторані готелю.

 Ватикан. Наше паломництво Римом продовжується. Ми знову будемо на площі св. Петра.

Ангел Господній (лат. Angelus Domini) – традиційна католицька молитва, що прославляє Благовіщення Діви Марії і втілення Ісуса Христа. За традицією Папа римський читає молитву Ангел Господній разом з тими, хто молиться на Площі Святого Петра у Ватикані щонеділі опівдні.

​Рим. Вільний час. По можливості ми відвідаємо святині Риму: церкву св. Альфонса, в якій зберігається ікона Матері Божої Неустанної Помочі, та базиліку Санта Марія Маджоре, де зберігаються ясла Ісуса та чудотворна ікона Матері Божої, яку ще називають “Спасіння народу римського”. Великою святинею, до якої ми матимемо змогу приклонитися, є Святі сходи. Їх привезла цариця Олена з Єрусалиму. Це сходи преторії – палацу Понтія Пілата. Цих 28 східців торкалися стопи Господа, на них капала його кров. Сходи зверху покриті дерев’яними східцями, але в них зроблено скляні отвори, через які можна побачити сліди крові Спасителя. По святих сходах люди підіймаються лише на колінах, читаючи молитви на кожній зі сходинок. Святі сходи знаходяться в каплиці Сан Лоренцо в Римі.

 Збір групи.  Переїзд до Угорщини.

5 день   –     Хевіз.   Будапешт.

Прибуття в Хевіз.

Озеро Хевіз. Невелике угорське містечко Хевіз відоме у всьому світі як місто-купальня. І взимку, і літом їдуть сюди туристи з багатьох країн світу. Їдуть, щоб зануритися у води найбільшого в світі термального водоймища – озера Хевіз з цілющою радоновою водою, відомого своїми лікувальними властивостями ще з середини XVII сторіччя.​

heviz-lechenie

​Озеро Хевіз унікальне і по своїх розмірах і по хімічному складу води. У Європі – єдине, а на планеті – друге. Площа озера 4,7 га. Джерела, що живлять озеро, знаходяться в підозерній печері діаметром 18 м. Звідси б’ють два термальні ключі з температурою води +42°С і +38°С, і один – мінеральний, з температурою води +17°С, тут же вони перемішуються. Озеро має форму воронки, глибина якої досягає 2 м. У літні місяці температура води складає +33 +34°С, а в найхолодніші зимові місяці не опускається нижче +26°С. Вода в озері повністю оновлюється за 28 годин. Гаряча вода, що поступає з джерела, розбиваючись на поверхні на радіальні струмені, поволі обертається за годинниковою стрілкою. Через таку постійну циркуляцію, в усіх точках озера температура води однакова. Незвичайними лікувальними властивостями володіє мул, що залягає багатометровим шаром на дні термального озера. Вх. квиток оплачується додатково.

​​Переїзд в Будапешт.

Пропонуємо здійснити незабутню прогулянку на кораблику по Дунаю з келихом шампанського (вартість прогулянки – 15€). Вечірній Будапешт в ілюмінації та розповіді гіда про історію і життя цього міста залишать у вашому серці неповторні враження.

Поселення в готель. Ночівля.

6 день   –      Будапешт.   

Сніданок.

Будапешт. Оглядова екскурсія. Ми побачимо легендарні пам’ятники історії Буди і Пешту – Площу Героїв і славетний пам’ятник Тисячоліттю, архітектурний ансамбль Хуняді, Парламент, набережну Дунаю, церкву Матяша (місце вінчання і усипальниця багатьох угорських королів), Рибальський бастіон, Королівський палац, з якого відкривається неймовірно красива панорама Будапешту і Дунаю.

budapesht-nich

​Вільний час. Пропонуємо відвідати термальні купальні “Сечені” (15 ароматизованих саун, відкритих та закритих басейнів (квиток 12 €), щоби трохи відпочити від довгої мандрівки Європою. Також можна відвідати найстаріший зоопарк Європи (вх. квиток 6 €).

​Збір групи, виїзд на кордон, переїзд в Україну. Прибуття до Львова пізно ввечері.


У вартість входить:

  • оформлення документів для візи;

  • проїзд комфортабельним автобусом по маршруту;

  • проживання в готелях 3*;

  • харчування – сніданки (після ночівлі в готелях);

  • медичне страхування;

  • сучасна аудіосистема з навушниками для екскурсій.

Додатково оплачується:

  • проїзд в громадському транспорті;

  • вхідні квитки в музеї та інші екскурсійні об’єкти;

  • факультативи;

  • екскурсії – загалом 35 €;

  • особисті витрати;

  • консульський збір – 35 € (крім громадян, що звільнені від оплати – пенсіонери, студенти до 21 року (стаціонар, бюджет), діти до 18 років);

  • доїзд в консульство Угорської Республіки в Берегово для здачі біометричних даних.

 

Детальна інформація та запис: (Просимо, по можливості, повідомити, що інформацію знайшли на сайті "Католицький оглядач")

Телефони:

+38 (097) 87-42-398

+38 (095) 141-07-42

+38 (032) 235-06-50, внутрішній № 615

Email:   sv.khrystofor@gmail.com