Папа до молоді: проекти майбутнього з врахуванням Божого задуму
  • Срд, 29/01/2020 - 20:07

Тема здійснення життєвого покликання прозвучала в привітаннях, з якими Папа Франциск звернувся до вірних, які в середу, 29 січня 2020 р., зібралися в залі Павла VI у Ватикані на загальну аудієнцію. Промовляючи до паломників з Польщі, він нагадав, що наступної неділі відзначатиметься День богопосвяченого життя.

«Молімося за ченців і черниць, які посвячуються Богові та ближнім у щоденному служінні, згідно з власною харизмою, аби вони завжди були вірними свідками спасенної Христової любові. Молімося також за нові покликання до богопосвяченого життя», – закликав він.

Звертаючись з окремим привітанням до молоді, похилих віком, хворих і молодят, Святіший Отець сказав: «Нехай же приклад святості святого Джованні Боско, якого спогадуватимемо наступної п’ятниці як батька та вчителя молоді, веде, насамперед, вас, дорогі юнаки й дівчата, до здійснення ваших проектів на майбутнє, не виключаючи задум, який Бог має щодо кожного. Молімося до святого Джованні Боско, щоби кожен віднайшов свою дорогу в житті, саме ту, якої Бог прагне для нас», – заохотив Святіший Отець.