Папа до народу Бангладеш: Всі покликані поширювати взаєморозуміння
  • Втр, 21/11/2017 - 14:30

«Дорогі друзі, готуючись вже через кілька днів відвідати Бангладеш, прагну надіслати кілька приязних слів вітання всьому її народові. Не можу дочекатися миті, коли зможемо зустрітися!» – цими словами розпочинається відеопослання Папи Франциска до мешканців Бангладеш з нагоди запланованих по початок грудня відвідин цієї азійської країни.

Наступник святого Петра зазначає, що прибуває «як служитель Євангелія Ісуса Христа, щоб звіщати Його послання примирення, прощення та миру» та щоб «утвердити католицьку громаду Бангладеш у вірі та свідченні Євангелія». «Одночасно, – додає він, – прагну зустрітися з усім народом. Особливо очікую зустрічі з релігійними провідниками в Рамні».

«Ми живемо в час, коли віруючі та люди доброї волі на кожному місці покликані поширювати взаєморозуміння та пошану й підтримувати одні одних, як члени одного людського роду», – наголосив Глава Католицької Церкви, дякуючи всім, хто трудиться над організацією цієї подорожі, просячи молитися за те, щоб вона змогла стати «для всіх джерелом надії та підбадьорення».