Папа Франциск надіслав відеопослання кубинській молоді
  • Суб, 21/04/2018 - 21:44

Папа Франциск надіслав відеопослання кубинській молоді з нагоди зустрічі відповідальних за Душпастирство молоді, що відбулась у Гавані 20 квітня 2018 року. Вона була організована в рамках приготування до Всесвітнього Дня молоді, що відбудеться у січні 2019 року в Панамі. Він закликав молодь любити свою батьківщину й Церкву та відважно прямувати вперед.

«Дорога молоде! – звернувся до молодих кубинців Святіший Отець. – Заохочую вас закохатись в Ісуса і дедалі конкретніше анґажуватись у служіння Церкві в теперішній ситуації, не боячись почути Божий заклик. Як добрі патріоти, любіть свою землю, любіть свою Батьківщину! Будьте великодушними й відкрийте своє серце Господеві!”

Папа Франциск висловив побажання, щоб метою душпастирських зусиль був не тільки наступний День Молоді, але потрібно прямувати далі, поглиблюючи віру кожної людини та будуючи сьогоднішню й майбутню кубинську Церкву та батьківщину.

«Пам’ятайте, що ви не самі й що будуємо тільки виходячи із конкретної спільноти, до якої належимо, служіння якій зміцнює наше покликання, – сказав на закінчення Папа. – Заохочую вас завжди прямувати вперед: любіть свою землю, любіть Ісуса і нехай же Пречиста Діва Марія вас оберігає! Будьте відважні!»