Папа Франциск втретє засудив гендерну ідеологію
  • Втр, 24/03/2015 - 23:37

Як повідомляє хорватський pro-live портал «Vigilare», Папа Франциск втретє засудив гендерну ідеологію. Розмовляючи у неділю 22 березня з молоддю Неаполя, Папа відверто засудив гендеризм: «Гендерна теорія – це помилка людського розуму, вносить величезне замішання і нападає на сім’ю».

Окрім цього, повертаючись з філіппінської столиці Маніли, Папа на борту літака, відповідаючи на запитання журналістів 19.01.2015р., назвав накидання Заходом «прав» гомосексуалістів, як умови для виділення допомоги,  ідеологічною колонізацією, порівнявши це з нацизмом. «Це ідеологічна колонізація. Вона колонізує людей ідеями, прагнучи змінити ментальність і культуру. Ця ідеологічна колонізація не є чимось новим. Диктатори минулого століття діяли так само. Вони поширювали свою власну доктрину в цей спосіб. Маю на увазі Балілу (Муссолінієву молодь) та Гітлерюґенд».

Також у серпні 2014р. Папа скоментував стан речей у світі назваши наші часи ідородівськими, такими що кують дизайн смерті, знищують лице чоловіка і жінки, нищать створіння. «Подумаймо лишень про атомну зброю, яка може у кілька секунд знищити так багато людей. Роздумаймо про генетичні маніпуляції, маніпуляції життям, або гендерну теорію, яка відкидає порядок сотвореного… Такими «переконаннями» людина грішить проти Бога Сотворителя. Бог поставив на вершину створіння чоловіка і жінку, коли їм довірив Землю. Дизайн Сотворителя присутній в природі».

У відкиданні гендерної ідеології (теорії) Папа Франциск слідує науці Папи Бенедикта ХVІ, який говорив про глибоку брехню гендеризму й антропологічну революцію у ньому приховану.