Папа молиться за Корею та запрошує на молитву за Сирію та мир у світі
  • Нед, 29/04/2018 - 19:44

«Супроводжую своїми молитвами позитивні результати міжкорейського саміту, що відбувся минулої п’ятниці та сміливі зобов’язання, взяті лідерами обох сторін, ступити на шлях щирого діалогу задля Корейського півострова, вільного від ядерної зброї», – сказав Папа Франциск після проказування молитви «Царице Неба» в неділю, 29 квітня 2018 р., додаючи:

«Молю Господа, аби не розчарувалися сподівання на майбутнє миру й більш братерської дружби, і щоб співпраця могла й надалі тривати, приносячи плоди добра для дорогого корейського народу й усього світу».

Далі Святіший Отець скерував свою думку до Нігерії, де «минулого тижня християнська спільнота знову зазнала болючого удару внаслідок вбивства групи вірних, між якими були два священики». «Ввіряймо Богові милосердя цих братів і сестер, аби Він допоміг цим спільнотам, що переживають такі великі випробування, віднайти згоду та мир», – закликав він.

Папа також нагадав, що 1 травня він розпочне Марійський місяць «паломництвом до санктуарію Богородиці Божественної Любові». «Ми прокажемо молитву на вервиці, особливо молячись за мир в Сирії та в усьому світі. Запрошую духовно єднатися з цією молитвою та протягом всього місяця травня молитися на вервиці за мир», – сказав Глава Католицької Церкви.