Папа написав лист-подяку іспанському подружжю
  • Пон, 13/02/2017 - 14:02

Папа Франциск написав лист-подяки одній іспанській сім'ї з Мадриду за їхню допомогу переслідуваним християнам Близького Сходу.

Про це повідомило 10 лютого 2017 року іспанське прес-агентство «EFE». За його інформацією, лист написав і підписав особисто сам Понтифік. У листі Святий Отець висловив подяку «від усього серця» за цей жест любові і попросив, щоб «Бог дам їм щедру нагороду за цей жест».

В інтерв'ю агентству «EFE» подружжя зазначило, що для них «було великим щастям отримати цього листа від Папи». Вони також розповіли, що у вересні минулого року відвідали Ватикан і взяли участь у зустрічі місіонерів Божого Милосердя, яка відбулася на площі св. Петра. Під час цього заходу вони вручили лист Святішому Отцю, всередину якого вклали свою пожертву на потреби переслідуваних християн.

Вже раніше подружжя за свої грошові пожертви на користь переслідуваних християн отримали подяку від св. Йоана Павла II. Однак тоді прийшов лист подяки від Секретаріату святішого Отця, з яким подружжя зустрілося особисто і змогло обмінятися кількома словами. Ян Мойсік