Папа почувається добре, молитву «Ангел Господній» очолюватиме з лікарні
  • Птн, 09/07/2021 - 16:59

Святіший Отець, хоч і перебуває в лікарні, але вже почав працювати, а також відслужив Святу Месу. В неділю молитва «Ангел Господній» транслюватиметься з лікарні.

Папа Франциск «провів спокійний день, з нормальним клінічним перебігом. Він регулярно харчується та отримує планову терапію». Про це повідомив Директор Ватиканського прес-центру Маттео Бруні. В комюніке зазначається, що Святіший Отець прогулювався коридорами та почав працювати, чергуючи роботу з читанням текстів. Пополудні він відслужив Святу Месу в каплиці при його палаті, в якій взяли участь особи, що супроводять його протягом цього періоду госпіталізації. Після епізоду легкого підвищення температури, в подальшому гарячка в Святішого Отця не проявлялася.

«Наступної неділі, – додає Маттео Бруні, – передбачене проказування молитви “Ангел Господній” з 10-го поверху Університетської клініки ім. Аґостіно Джемеллі». Підсумовуючи, він зазначає, що Святіший Отець «дякує за численні послання прихильності та близькості, які щоденно отримує, та просить і надалі молитися за нього».