Папа подарував лікарням в Римі два інкубатори для новонароджених
  • Чтв, 20/12/2018 - 17:52

Відділення інтенсивної терапії новонароджених ватиканської педіатричної лікарні «Дитятка Ісуса» та римської лікарні «Фатебенефрателлі» отримали подарунки від Папи для своїх маленьких пацієнтів – два інкубатори для новонароджених виробництва «General Electric HealthCare», які Святішому Отцеві під час загальної аудієнції 21 листопада 2018 р. подарувала всесвітньовідома фармацевтична компанія «Bayer».

У вівторок, 18 грудня 2018 р., зранку, Папський роздавач милостині кардинал Конрад Краєвський та Головний виконавчий директор компанії «Bayer» в Італії Моніка Поджьо офіційно вручили інкубатор лікарні «Фатебенефрателлі». Під час церемонії відбулося також благословення інкубаторів для новонароджених. Понад 600 дітей щороку проходять лікування у відділенні інтенсивної терапії для новонароджених цієї лікарні. 80% з них народжені передчасно, вони – дуже слабкі, але, одночасно, сильні немовлята, які потребують постійної опіки і любові.

Інкубатор для новонароджених, подарований педіатричній лікарні «Дитятка Ісуса», буде відправлений одній з лікарень у Ефіопії, де ватиканська лікарня спільно з організацією лікарів «Africa Cuamm» втілює проект, спрямований на подолання високої смертності новонароджених.