Папа подарував римському "Сaritas" мотоцикл "Harley Davidson"
  • Суб, 12/10/2013 - 23:05

Папа Франциск передав римському відділенню благодійної організації "Caritas" один з мотоциклів "Harley Davidson", який йому надали представники цієї американської мотоциклетної компанії в червні 2013 р. з нагоди 110-ї річниці її заснування. Мотоцикл буде виставлений на аукціон, а гроші, виручені з його продажу, підуть на реставрацію хостелу "Don Luigi di Liegro", який належить римському "Caritas". Цей заклад знаходиться поруч зі столичним вокзалом "Тermini" і щодня надає прихисток близько 1000 осіб.
"Дорогоцінний дар, який ще раз сповнює нас щастям через відчуття близькості нашого єпископа до бідних Церкви в Римі. За це ми глибоко вдячні Папі Франциску", − з такими словами директор римського "Caritas", о. прелат Енріко Феро, прийняв дар Святішого Отця.
Про незвичайний подарунок Його Святості він повідомив під час прес-конференції 12 жовтня 2013р.,  на якій відбулося представлення проекту реставрації двох центрів для допомоги бідним в італійській столиці. Священик запевнив Папу, що "бідні, з якими він буде служити св. Літургію щонеділі, продовжать молитовно підтримувати цінну роботу, яку він здійснює у Господньому винограднику".
За матеріалами http://be.radiovaticana.va/