Папа прийняв членів Національної Ради Церков Тайваню
  • Чтв, 07/12/2017 - 16:42

«Існує чимало сфер, в яких ми, як християни, покликані спільно діяти задля сприяння гідності кожної людської особи й підтримки тих, кому менше пощастило в житті», – сказав Папа Франциск, приймаючи у четвер, 7 грудня 2017 р., делегацію Національної Ради Церков Тайваню.

Згадавши про свій нещодавній візит до М’янми і Бангладеш, Глава Католицької Церкви зазначив, що мав нагоду пізнати як живучість та винахідливість народів Азії, так і «страждаюче обличчя частини людства, надто часто позбавленої матеріального процвітання та соціального добробуту». Тож як християни, за його словами, ми зобов’язані, насамперед, «втілювати в життя Господню заповідь: Як я вас полюбив, так і ви любіть один одного. З цього всі пізнають, що ви – мої учні».

Святіший Отець наголосив, що через регіональну єпископську конференцію, Католицька Церква вже від самих початків Національної Ради Церков Тайваню, заснованої 1991 року, дбає про поширення «якнайбільшої єдності між віруючими в Господа». «Зміцнення стосунків між християнськими конфесіями та звіщення Ісуса, яке ви можете спільно чинити через діла милосердя та формаційні проекти, присвячені молоді, спричиняться до добра всього суспільства», – сказав він.