Папа Римський написав листа в.о.Президента України
  • Втр, 13/05/2014 - 12:57

Папа Римський Франциск молиться за пошук мирних шляхів врегулювання кризи в Україні - лист до в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України О.Турчинова

Папа Римський Франциск молиться за пошук мирних шляхів врегулювання кризи в Україні. Про це йдеться у листі Святішого Отця до в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова.

Голова Римсько-католицької церкви у своєму листі висловлює свої почуття українському народу, «особливо згадуючи про жертв напружених конфліктів, що вибухнули в ці останні місяці, а також про тих, які страждають з причин нинішніх подій».

«Водночас запевняю про мою молитву, щоб Влада Вашої Країни, втягнені Сторони, а також вся міжнародні спільнота не припиняли пошуку мирних рішень через діалог та переговори, терпеливо та використовуючи усі можливі засоби в цьому напрямку.

Я не сумніваюсь, що буде зроблено усе можливе, щоб заспокоїти душі та відновити стосунки взаємної поваги та довіри, долаючи атмосферу недовіри та пригнічення, яка ризикує поширитися ще більше та завадити досягненню спільних і довготривалих домовленостей», - йдеться у зверненні Понтифіка.

Джерело: http://iportal.rada.gov.ua