Папа Римський зателефонував жінці, яка відмовилася зробити аборт
  • Втр, 10/09/2013 - 17:40

Анна завагітніла від чоловіка, який зажадав, щоб вона зробила аборт, а потім пішов від неї. Вона не дозволила вбити свою ненароджену дитину. За повідомленнями газети «Corriere della Sera», Анна написала листа Папі Римському і отримала телефонний дзвінок із Ватикану. «Я буду хрестити твою дитину», - сказав Папа Франциск Анні, яка тепер хоче стати прикладом для всіх жінок.
 

«Папа Римський Франциск хоче хрестити мою дитину!» - з радістю заявила 35-річна Анна. Жінка написала Святішому Отцю листа і в ньому розповіла про свою сумну історію.

Анну покинув батько її дитини, коли вона завагітніла. У цього чоловіка, як з'ясувалося пізніше, є своя сім'я, дружина і дитина. Перед тим як покинути Анну, він зажадав від неї зробити аборт: «Або я, або дитина».

У відчаї вона написала листа Папі Римському. Звичайно, вона не очікувала, що їй дадуть відповідь. Але в ній росла впевненість не робити аборт, а народити своє дитя.

Минулого четверга, близько 16.00, в Анни задзвонив телефон. «Я побачила номер стаціонарної мережі міста Рима», - розповіла жінка газеті «Corriere della Sera» пізніше.

«Номер був мені незнайомий, але я все ж відповіла на дзвінок і тут же оніміла. Спочатку я подумала, що це жарт. Але пізніше Папа Римський почав посилатися на мого листа. Про цей лист знали тільки мої батьки і моя найкраща подруга. Святіший Отець сказав мені, що прочитав мого листа і що ми, християни, не повинні втрачати надію. Коли я йому повідомила, що хочу хрестити мою дитину, але не знаю, чи можливо це, якщо я мати-одиночка і до того ж розлучена, він мені відповів, що якщо у мене немає ще духовного отця, який міг би хрестити дитину, тоді він сам міг би здійснити Таїнство Хрещення».

Анна впевнена: якщо в неї народиться хлопчик, його назвуть Франциск, «як Папу Римського».

«Він зробив мене щасливою і дав мені сил. І я розповідаю свою історію, тому що хочу, щоб вона стала прикладом для багатьох жінок, які віддалилися від Церкви тільки тому, що зустріли не того чоловіка і розлучилися, або які познайомилися з чоловіками, не гідними стати батьками», - зазначила Анна.

Джерело: http://news.ugcc.org.ua