Папа: вакації – це також час поглиблювати духовне життя
  • Чтв, 02/08/2018 - 09:59

Під час першої після місячної перерви загальної аудієнції, у вітаннях Папи, з якими він звертався до різних мовних груп, неодноразово поверталася тема відпусток. Зокрема, вітаючи польських прочан, він сказав:

«Дорогі брати й сестри, період вакацій – це нагода не лише відпочити та відновити фізичні та психічні сили, але також для того, щоб скріпити своє духовне життя та посилити наші стосунки з Богом та людьми. Нехай же це буде період миру, радості та споглядання створіння та мистецтва, що свідчать про доброту Бога до нас», – побажав Святіший Отець.

А вітаючи німецькомовних прочан, Папа сказав: «Нехай же під час цього періоду вакацій вас супроводжує Святий Дух, аби ви могли нести радість і Господній мир усім, кого зустрічатимете на своїй дорозі».

«Дорогі друзі, під час цього періоду відпочинку, присвятіть також час на те, щоб розпізнати ідолів, які поневолюють, та просіть в Господа визволитися від них», – мовив Святіший Отець до франкомовних паломників у контексті теми виголошеної перед цим катехизи.