Папа закликав єпископів Марке турбуватися про молодь, сім'ї та безробітних
  • Суб, 04/05/2013 - 14:17

З великою турботою ставитися до молоді, сім'ї та людей, що зіткнулися з проблемою безробіття, закликав єпископів італійського регіону Марке, які прибули з візитом ad Limina, Папа Франциск. Святіший Отець прийняв їх 3 травня на приватній аудієнції.

 

«Це була чудова сімейна зустріч, про атмосферу свідчив відкритий діалог. Основні теми, про які говорив Папа, стосувалися молоді, до якої має сягнути християнське послання, щоб вона відкрилася на місійний вимір Церкви і шукала духовної освіти. Папа Франциск піклується про пастирську опіку сім'ї та безробітних, – розповів Архиєпископ Едоардо Meнiчеллі. –. Спілкуючись з ним, запалює його величезне бажання бути з іншою людиною, і те, що Святіший Отець ділиться своїм власним досвідом».

 

Італійський єпископ зазначив, що Церква у Марке багато уваги приділяє людям, які нещодавно втратили роботу. «Наші люди жили досить добре. Зараз ситуація змінюється. Тому наші головні турботи спрямовані на зубожіле суспільство. Гідність людини відновлюється, коли вона знаходить роботу».

За матеріалами http://pl.radiovaticana.va