Папа закликав українську молодь бути миротворцями
  • Нед, 19/08/2018 - 17:29

Серед учасників недільного проказування молитви «Ангел Господній» була українська молодь, до якої Папа звернувся з окремим привітанням, а також висловив солідарність мешканцям Керали, що потерпають від повеней.

«Щиро вітаю усіх вас, італійських паломників і тих, які прибули з різних країн. Особливо вітаю молодь з України, яку заохочую бути діячами на користь миру та примирення», – сказав Папа Франциск після проказування молитви "Ангел Господній" у неділю, 19 серпня 2018 року.

Солідарність з мешканцями Керали

Перед тим Святіший Отець висловив солідарність з мешканцями індійського штату Керала, які протягом кількох останніх днів потерпають від повеней: «Нехай же цим нашим братам і сестрам не забракне нашої солідарності і конкретної підтримки з боку міжнародної спільноти. Я близький з Церквою Керали, яка на передовій надання допомоги населенню. Всі ми є близькими з Церквою Керали, тож разом помолімося за тих, які втратили життя та за всіх людей, які страждають від цього великого стихійного лиха» – сказав він, запросивши присутніх в тиші проказати молитву до Пресвятої Богородиці.