Папа заохочує молодь Куби допомагати іншим відкривати Ісуса
  • Нед, 04/08/2019 - 11:53

Святіший Отець надіслав через Державного Секретаря Святого Престолу на ім’я архиєпископа Сантьяго-де-Куба послання з нагоди ІІ Національного дня католицької молоді Куби, в якому заохочує молодь відкривати дружбу Ісуса.

Й далі «стійко» наслідувати приклад Марії, вірної Господньої Слугині, відчуваючи «радість, яка народжується від зустрічі з Ісусом Христом». З таким заохоченням Папа Франциск звертається до молоді Куби, що бере участь в другому Національному дневі католицької молоді.

У посланні, яке кардинал П’єтро Паролін, Державний Секретар Святого Престолу, від імені Святішого Отця надіслав на ім’я архиєпископа Діонісія Ґарсії Ібанєса, Ординарія Сантьяґо-де-Куба, Наступник святого Петра бажає юнакам і дівчатам, аби вони, як свідки Воскресіння, «дозволили перемінити себе в учнів-місіонерів», через яких інші молоді люди зможуть «відкривати присутність Господа Ісуса, почути Його поклик, зростати в дружбі з Ним».

Папа Франциск, читаємо у посланні, щиро вітає організаторів та всіх учасників, і молиться за те, щоб Господь Бог, за заступництвом Пресвятої Богородиці Милосердя дель-Кобре, Небесної покровительки Куби, захищав «Свою безмежною любов’ю» всю кубинську молодь.