Папа звернувся з відеопосланням до осіб з вадами зору
  • Срд, 12/06/2013 - 20:25

«Нехай ваш дух завжди буде сповнений Божим світлом», – побажав Папа Франциск учасникам літнього відпочинку для похилих віком осіб з вадами зору, організованого Італійською спілкою незрячих та слабозорих. «Завдяки сучасним технологіям, я можу прийти до вас», – каже Святіший Отець шляхом відеопослання, дякуючи за молитви і за любов.

 

Папа пригадав, що Ісус був особливо уважним до незрячих, а зцілення особи, позбавленої зору, «має особливе символічне значення: воно представляє дар віри», що стосується кожного з нас, оскільки «всі ми потребуємо світла віри, щоб йти вперед життєвою дорогою». «Прошу Господа Бога, щоб оновив у кожному з вас дар віри, щоб ваш дух завжди був наповнений Божим світлом, світлом любові, що надає сенс нашому життю, його просвічує, дає йому надію, а також вчиняє нас добрими й готовими послужити ближнім», – зазначив Святіший Отець.

 

Звертаючись до членів Італійської спілки незрячих та слабозорих, Папа Франциск закликав завжди «поширювати культуру зустрічі, солідарності та гостинності» стосовно людей з особливими потребами, також сприяючи «їхній активній участі в житті суспільства».

 

Текст із сторінки http://uk.radiovaticana.va