Папська Рада проводить конкурс фотографії
  • Чтв, 07/03/2013 - 14:43

Папська Рада із засобів масової комунікації проводить конкурс фотографії на тему "Мій Бенедикт XVI. Розповідь про знайомство". Роботи можна надсилати до 15 березня. Вони мають бути віддзеркаленням особистої зустрічі з Бенедиктом XVI.

Це можуть бути знімки з його апостольських подорожей, зустрічей, аудієнцій та інших подій. Не обов'язково, щоб на них був Папа: важливо, щоб знімок був пов'язаний з подією, яка має стосунок до нього. Необхідно, щоб фотографії були власними і передавали прекрасну і красиву атмосферу зустрічі з Бенедиктом XVI. Роботи можуть бути як кольоровими, так і чорно-білими.

Кожен учасник може надіслати три фотографії. Їх треба надсилати на електронну адресу photocontestva@gmail.com. При цьому важливо вказати своє ім'я, прізвище та e-mail.
Голосування за кращий знімок відбуватиметься на сторінці ватиканського інформаційного сайту news.va у фейсбуці.

У першому турі переможуть 20 знімків, які наберуть найбільшу кількість "уподобань". Потім з них професійні ватиканські фотографи оберуть остаточного переможця. Роботи, які займуть перші три місця використають як банер на сайті www.news.va. Результати конкурсу оголосять на цьому ж сайті, а з переможцем зв'яжуться особисто.

За матеріалами  http://be.radiovaticana.va