Папські Академії, запрошуючи на конференції ворогів Церкви, дають згіршення вірним
  • Нед, 12/02/2017 - 17:24

Одразу дві Папські Академії – Академія наук та Академія суспільних наук запросили на конференцію, яка відбудеться в Римі з 27.02. по 01.03. цього року двох відомих ворогів Церкви Пола Ерліха, автора книги «Демографічна бомба» та Джона Бонґаартса, віце-президента Ради з питань демографії.

Майкл Пакалюк у своєму коментарі для видання Crux розцінює це, як піар-кошмар та підрив авторитету Академій.

Пол Ерліх відомий прихильник обмеження кількості населення Землі в першу чергу за допомогою аборту. Він відомий як неврівноважений панікер, якого навіть The New York Times звільнив через нищення довіри до цього видання. Він неодноразово називав Пап терористами та чистим злом. Ерліх неодноразово називав католицьке Вчення стосовно людської сексуальності безглуздим. Більше того, енцикліку Франциска Laudato Si Ерліх назва повним безглуздям, оскільки Папа там не висловився на користь абортів.

Джон Бонґаартес – відомий пропагандист абортів та контрацепції в підсахарській Африці та являє собою типового представника політики, яку сам Франциск назвав ідеологічним колоніалізмом.

Пакалюк зауважує, що Ерліх і Бонґаартес не просто розглядають аборт як інструмент зменшення людської популяції, у їхній діяльності аборт – це основне. Пакалюк наголошує, що у даному випадку Академії не можуть покликатися на автономію наукових закладів, оскільки Ерліх і Бонґаартес, на його переконання, в першу чергу не науковці, а пропагандисти абортів.

Пакалюк зауважує, що запрошення Академіями цих двох пропагандистів абортів на наукові конференції з моральної точки зору є офіційною співпрацею з відвертим злом. На думку Пакалюка, це – скандал, згіршення, спонукання до важкого гріха інших.

довідка: Майкл Пакалюк – доктор філософії. Докторував в Гарварді. Професор філософії в католицькому університеті Ave Maria, професор-гість в Американському Католицькому університеті, Гарвардському університеті та університеті Св. Хреста в Римі