Парафія – осередок Нової Євангелізації. Новий номер "Католицького вісника"
  • Суб, 10/08/2013 - 23:04

Тема номера: Парафія – осередок Нової Євангелізації.

Місце діалогу, слухання і проповіді

Як бути парафіянином не тільки на недільний Літургії? Відповідь на це питання шукайте у рубриці Моє місце в Церкві у статті "Жива парафія".

Часом здається, що в парафії є лише один парафіянин – священик. Він і й Літургію відправляє, він же й храм ремонтує, сам організовує і проводить катехитичні зустрічі. Подібне навантаження дарма не минає і призводить до вигорання. Як цьому запобігти, також читайте у Темі номера.

Із розвитком Інтернету стало можливим віртуальне спілкування з цілим світом. Проте також стала можливою втеча від діалогу з реальною людиною. Чи є ризик, що спілкування у парафіяльній спільноті також стане віртуальним? Детальніше – у Темі номера.

Щоб на городі усе "цвіло і пахло" треба докласти чимало зусиль, і то за умови, що твій клаптик землі – родючий, а все навколо сприяє врожаю. Зовсім не такою родючою виглядали бразильські терени для переселенців з України. Та згодом бразильська земля перетворилася на землю обітовану, де сьогодні живуть українці, зберігаючи свою ідентичність, де Святу Літургію служать рідною мовою, а діти ходять до українських шкіл. Як це сталося? Про це читайте у статті "Український Ватикан".

Також у номері на вас чекають традиційні рубрики З історії Церкви, Літургійна школа, Коментарі до недільних читань та актуальні новини Католицької Церкви в Україні.

Не задовольняйся поверхневим!

"Католицький Вісник" – часопис для тих, хто прагне більшого.

 

Передплату можна здійснити в будь-якому відділенні "Укрпошти" або через редакцію. Передплатний індекс: 01101.