Парафіяльні реколекції у Вінниці
  • Птн, 26/04/2013 - 11:43

З 18 до 21 квітня у парафії Покрова Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Вінниці, відбувалися Великопосні реколекції. Провідною темою обрали чесноту Віри, оскільки цей рік у Греко-Католицькій Церкві присвячений даній тематиці. Допомагали провадити реколекції сестри Чернечої Родини Воплоченого Слова з Одеси.

Упродовж реколекцій вірні мали чудову нагоду роздумати над різними аспектами віри, – як наприклад, про значення віри в житті людини; про мучеництво, як свідчення віри, зокрема про приклад життя преподобномучеників редемптористів Миколая Чарнецького і Василія Величковського (мощі яких є у храмі) та інші цікаві та корисні теми.

У межах реколекцій відбувалися також зустріч з дітьми, які з великим задоволенням молилися, слухали науки, провадили довкола храму Хресну дорогу, а потім бавилися ігри; також була цікава зустріч з молоддю та з молодими сім’ями.

У п’ятницю ввечері відбувався Чин Соборування (Святе Таїнство Єлеопомазання), а в суботу відбувалися чування з виставленням мощей святого отця Піо з процесійним обходом довкола храму.

У неділю, на закінчення реколекцій, молодь і діти парафії представляли всім присутнім театралізований виступ під назвою «Шлях болю», чим гарно змогли підсумувати всі попередні реколекційні дні.

Прес-центр Парафії Покрова Пресвятої Богородиці,
м. Вінниця