Партріарх РПЦ «кришує» неонацистів з «Сорок сороков»
  • Птн, 14/08/2015 - 19:13

Патріарх РПЦ пов'язаний з неонацистським рухом «Сорок сороков», повідомляє інтернет-ресус «Новый регион2». Глава церкви створює з боксерів та футбольних фанатів штурмові загони по типу СА і озброює їх нацистською символікою, щоб ті «пресували» населення, незгодне з будівництвом храмів.

Націоналістичний бойовий загін був створений кілька років тому безпосередньо з ініціативи Патріарха, який називає СС («Сорок сороков») своєю гвардією. Це особиста, вбрана в фашистський прапор, армія глави РПЦ. Зараз в СС складається близько 10 000 чоловік. У керівництво СС входять боксери (наприклад, Володимир Носов), колишні футбольні фанати (Василь «Кілер» Степанов), різні спортсмени (наприклад, Олександр Михайлович, пауерлифтер і за сумісництвом великий любитель свастик). Координується ця публіка якимось Андрієм Кормухіним.

Перераховані в дужках люди - не випадкові учасники, а керівники руху. Подивимося, що вони з себе представляють. Андрій Кормухін. Часто з'являється в ЗМІ, коли потрібно прокоментувати діяльність СС (наприклад, на радіо «Эхо Москвы»). Отримує вказівки безпосередньо від Патріарха.

 

Володимир Носов

Боксер, координатор СС. Відоме його листування, де він погрожує фізичною розправою всім, хто проти будівництва чергового храму: мовляв, не виходьте з будинків, родичі по вас плакати будуть, ноги переламаємо. Цікава його стіна у «Вконтакте»: він репост абсолютно всі повідомлення групи «Сорок Сороков»: про те, що підари зовсім розперезалися, про брудні витівки «торф'яного болота», різні православні цитати. Його власні повідомлення рідкісні й односкладові: «Православ'я віра сильних» - повідомляє він і прикладає фото трьох набиченних червоносорочечників.

«А ви рухали пружинами під ці наспіви, признавайтесь))» - і прикладена попса 90-х. «Яка багодать сам в шоці» - і прикріплено фото ікони. Потім репост з групи «вовк-гомофоб» з коментарем «Батя особливого призначення». І так до нескінченності. Загалом, звичайний хлопець-пролетар з робітничого району, але дуже цілеспрямований, дуже віруючий і завжди готовий. 

Василь Степанов, кличка «Кілер»

Раніше координував футбольних уболівальників, учасник фанатських погромів у Москві, націоналіст. На фотографії: спілкується з журналістами, захопивши офіс НБП. 25 осіб у масках і будівельних білих рукавичках, озброєних бейсбольними бітами і травматичними пістолетами, напали на націонал-більшовиків і в буквальному сенсі слова скалічили семеро з них. Фашист. Вважає, що російські люди мають молитися на свастику.

Отже, глава церкви створює з боксерів, футбольних фанатів і гопоти штурмові загони по типу СА Третього Рейху і озброює їх нацистською символікою, щоб ті пресували населення, незгодне з ідеями всепрощаючого і вселюблячого християнства. Навіть Орвелл б не зміг описати би всю ступінь абсурду, що відбувається.