Пастирський візит до парафії св. арх. Михаїла у с. Підгородне
  • Пон, 18/04/2016 - 18:19

17 квітня 2016 року Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії звершив пастирський візит до парафії святого архистратихга Михаїла (с. Підгородне, Золочівський р-н).
 
У своїй проповіді Архиєрей запевнив вірних словами: «Приймімо випробування із рук Господніх, як те, що мені послав Господь. Бог хоче, щоб я переніс це терпіння. Через ці випробування та хресну дорогу до Воскресіння, саме Бог мене провадить через ці труднощі, щоб мене змінити наблизити до Себе. Погляньмо, чи ми у тій чи іншій ситуації наближаємось до Бога? Дуже часто – так. Саме часто у тих трудних ситуаціях, ми насправді стаємо людьми віруючими, починаємо покладатися і довіряти Богові…все дається Господом, а Бог, який є любов і милосердя для кожної людини дає у рамках все для нашого добра. Тому зуміймо за всім тим побачити Бога,».
 
Додамо, що владика Венедикт під час пастирських відвідин звершив Архиєрейську Божественну Літургію, виголосив проповідь та зустрівся із спільнотами парафії. Завершився пастирський візит єпископа словами вдячності вірних, молитвою «Боже великий єдиний», архиєрейським благословенням та спільною світлиною, на згадку про ці відвідини.