Патріарша катехитична комісія УГКЦ видала черговий передрук дитячої Біблії «Бог говорить до своїх дітей»
  • Втр, 24/09/2019 - 10:24

На початку цього навчального року Патріарша катехитична комісія УГКЦ за підтримки організації «Церква в потребі» підготувала подарунок для катехитичних осередків – черговий передрук дитячої Біблії «Бог говорить до своїх дітей».

Це видання містить вибрані тексти зі Святого Письма, переказані доступною і зрозумілою для дітей мовою. Варто зауважити, що цього року минає сорок років від першого її видання. За цей час книга, яку перекладено вже майже на двісті мов, стала доброю допомогою у релігійному навчанні та вихованні дітей. Таке її поширення зробило книгу видимим знаком релігійної приналежності та єдності дітей усього світу.

Черговим виданням книги «Бог говорить до своїх дітей» Патріарша катехитична комісія робить внесок у розвиток біблійного апостоляту, яким опікується у Церкві вже понад десять років.

«Особливістю україномовного видання є заміна ілюстрацій на ікони. Таким чином ми хотіли не тільки полегшити дитині сприйняття Слова Божого (адже зображення допомагають краще зрозуміти і запам’ятати те, що вона читає), а також дати можливість пізнавати нашу східно-християнську іконописну традицію.

Книга підготовлена з особливою увагою до духовного життя дитини. Тому просимо усіх, хто бере участь у релігійному вихованні дітей, а особливо батьків, які мають найбільший вплив на дитину, читати разом з нашими найменшими вірними Біблію для дітей. Нехай це адаптоване і легке для дитячого сприйняття видання допоможе дитині пізнати Бога, а читання Біблії для дітей разом з ними стане джерелом спільної молитви у сім’ї, нехай її зміцнює і об’єднує. Бо якщо ми хочемо, щоб наші діти зустріли у своєму житті Христа, – маємо запросити Його стати частинкою нашої домашньої Церкви» – сказав заступник голови Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ Назар Дуда.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ct.ugcc.ua