Педагоги Школи святої Софії взяли участь у Різдвяній академії «Коляда у Митрополита»
  • Суб, 30/01/2016 - 14:38

28 січня 2016 р. з нагоди Ювілейного Року Божого Милосердя в Архикатедральному Соборі святого Юра відбулася Різдвяна академія "Коляда у Митрополита".

Участь у дійстві взяли вчителі державних і приватних католицьких шкіл м. Львова, а саме: Школа святої Софії, гімназія «Шептицьких», авторська школа «Тривіта», садок «Діти світла», молодіжний центр ім. Івана Боско, садок св. Миколая, вчителі християнської етики львівських загальноосвітніх шкіл та батьківська асоціація «Алетея».

Храм наповнився різдвяною радістю колядок, щедрівок, віншувань у супроводі музичних інструментів, якими навзаєм поділилися колективи шкіл.
 
Із словом благословення та науки до присутніх звернувся Митрополит Ігор. Він прочитав звернення Папи Франциска, проголошене Святішим Отцем з нагоди року Божого милосердя, та відзначив подячними грамотами кращих вчителів шкіл.
 

   

 
На пам'ять про зустріч референт Комісії, с. Георгія, подарувала Митрополитові аудіозапис «Як виховати дитину», із висловами Митрополита Андрея Шептицького, які читають діти та вчителі з різних єпархій УГКЦ. Вчителі отримали в подарунок записник із цитатами Шептицького нащодень, а також новий підручник «Християнська етика» для 10 класу, який вийшов за стараннями Комісії в справах освіти і виховання УГКЦ.
 
Організатор заходу - референт Комісії у справах освіти та виховання Львівської Архиєпархії, генеральний директор Школи святої Софії, с. Георгія Припутницька.