Педіатри підтримують Папу Франциска у критиці гендерної теорії
  • Чтв, 08/09/2016 - 16:41

Американське товариство педіатрів підтримало критику, яку Папа Франциск неодноразово спрямовував проти так званої гендерної теорії, а, насправді, ідеологічного проекту, спрямованого на знищення традиційної сім’ї й розбещення дітей, повідомляє «Crux».

Товариство у своїй критиці гендерної ідеології опирається на найновіші клінічні дослідження, які підтверджують, що дисгармонія між фізіологічною статтю і тим, що індивід відчуває приналежність до протилежної статі, не є вродженою.

Американські педіатри наголошують, що проблема трансгендеризму не в тілі, а в розумі людини. Діти, які відчувають проблему із статевою самоідентифікацією потребують допомоги психологів, а не того. Щоб їх підтримувати у їхній помилковій самоідентифікації.

Папа Франциск ніколи не боявся свідчити про католицьке вчення, що Бог створив людину чоловіком і жінкою і що молоді чоловіки і жінки повинні вчитися, щоб правильно інтегрувати у свій розвиток свою, Богом дану, сексуальність. На переконання Понтифіка, це включає і відповідну інтегрованість відчуття власної сексуальної приналежності, узгоджене з фізіологічною статтю, а не вигадами гендером.