Перемога Трампа – поразка тих, хто дійсно ненавидить Церкву
  • Нед, 13/11/2016 - 14:04

Дональд Трамп – це не президент, якого хотіла консервативна Америка. Але після поразки Теда Круза і Марка Рубіо, американським християнам залишався малий вибір. Проте, американські християни можуть бути вдячні, що Гілларі Клінтон зазнала поразки, пише на шпальтах «Catholic Herald» Ґевін Райс.

Дональд Трамп з його грубими висловлюваннями на адресу мексиканців, його непристойною поведінкою все ж таки менш аморальний від Гілларі Клінтон, чий список брехні, корупції багато гірший від вибриків Трампа.

Але християн більше тривожила ідеологія Клінтон та її команди. Вимога католицьким роботодавцям фінансувати контрацепцію і аборти, підтримка екстремістських «прав» на аборт, неймовірне розширення ЛГБТ привілеїв.

Зі свого боку Трамп не є прихильником ліволіберального екстремізму на відміну від Клінтон, яка заявляла що традиційні релігії мають змінюватись відповідно до прогресистських звичаїв. Він говорив також і про те, що свобода слова на Заході перебуває у стані обмеженості через політкоректність.

Трамп є далеко неідеальним, але на даний момент християни можуть з полегшенням зітхнути, що прогресист з Демпартії, глибоко ворожі Євангелію і християнським цінностям не увійшли до Білого дому. І тепер не зможуть відкрито зазіхати на свободу віросповідання, навчання та проповідування, яку американські християни мають зараз. Перемога Трампа – це поразка тих, хто дійсно ненавидить Церкві і це до певної міри не може не тішити.