Перша Міжнародна конференція з питань ампутації кінцівок, протезування та реабілітації хворих
  • Срд, 04/05/2016 - 18:48

6 травня 2016 р. о 10.00 у Львівській Митрополичій Курії РКЦ в Україні (вул. Винниченка, 32) розпочнеться Перша Міжнародна конференція з питань ампутації кінцівок, протезування та реабілітації хворих.

З вітальним словом до її учасників звернуться Голова Конференції Єпископату РКЦ в Україні Архієпископ-Митрополит Львівський Мечислав Мокшицький і заступник голови Благодійної Організації «Українська Рада Лицарів Колумба» Юрій Малецький.

Римсько-Католицька Церква в Україні й зокрема Лицарі Колумба в силу своїх можливостей всіляко допомагають військових госпіталям, де лікують поранених в АТО. Чимало українських воїнів втратили або мають серйозно пошкоджені кінцівки рук і ніг.

Запрошені на конференцію фахівці з Польщі поділяться досвідом хірургічного втручання, ефективного та якісного протезування, розкажуть про особливості реабілітаційного процесу з військовими після ампутацій кінцівок.

Запрошені гості – доповідачі: 

Професор, Доктор медичних наук Кшиштоф Лексовскі – керівник кафедри громадського здоров'я Collegium Medicum в Бидгощі, хірург загального профілю, хірург-онколог, торакальний хірург, професійно зв'язаний з 10 Військовою Клінічною Лікарнею, з Поліклінікою СП ЗОЗ (самостійним публічний заклад охорони здоров'я) в Бидгощі та Collegium Medicum ім. Л. Ридигера в Бидгощі Університету Миколи Коперника в Торуні (Польща).

Доктор медичних наук Томаш Гжеля – спеціаліст з судинної хірургії, Клініка Хірургії, 10 Військова Клінічна Лікарня з Поліклінікою в Бидгощі (Польща).

Лікар Івона Яворовська-Детина – спеціаліст з хірургії загального профілю, Клініка Хірургії, 10 Військова Клінічна Лікарня з Поліклінікою в Бидгощі (Польща).

Підполковник лікар Ярослав Тивонюк – Ординатор Клінічного Відділення Неврологічної Реабілітації, 10 Військова Клінічна Лікарня з Поліклінікою в Бидгощі (Польща).

Лікар Пшемислав Вижговскі – Клініка Хірургії, 10 Військова Клінічна Лікарня з Поліклінікою в Бидгощі (Польща).