Першокласник Сашко Гук потребує термінової операції

Горе, що торкнулося родини Гук з Долинщини, перевернуло все з ніг на голову. Веселий, енергійний, цілеспрямований першокласник Сашко, спокійно ходив до школи, учився, грався, гуляв. Сьогодні він потребує пересадки кісткового мозку.

На початку грудня минулого року у юнака піднялася температура, заболіло горло, покашлював. Звичайна застуда, думали батьки. Сашкові призначили лікування.Але після кількаденного прийому медикаментів він у тяжкому стані потрапив у реанімаційне відділення Івано-Франківської обласної дитячої лікарні. Діагноз, що лікарі виставляли як припущення, у Києві підтвердили — мієлодиспластичний синдром, гіпоцелюлярний варіант, інформують "Вікна".

Рідні хлопчика розповідають:

По-простому: робота мозку блокується. Далі поради лікарів звучали як вирок. Нам потрібна пересадка кісткового мозку. 

Батьки метнулись рятувати рідну кровинку, шукати донора, клініки… Вирішили, що донором стане старший братик. Обстеження вже пройдено, донорство дозволено. Оперувати Сашка погодились в Італії, але оперція — дуже дорога.

Батько, мати та й вся родина просить всіх небайдужих допомогти, посприяти, підтримати їх у важку годину.

Допоможімо Сашкові одужати! Всі рідні будуть довіку Вам вдячні за кожну копійку, за кожну молитву, за всяке добре слово.

Телефон батька Миколи (097) 651 52 66.

Номери рахунків у Приватбанку:

5168 7573 1670 9619 (Шикор Микола Миколайович, тато)

5168 7573 1864 5225 (Гук Тетяна Богданівна, мама)

https://www.facebook.com/groups/sasha.huk