"Під щитом Небесної сотні" - військові душпастирі молитовно вшанують Героїв
  • Чтв, 18/02/2016 - 17:53

З нагоди другої річниці трагічних подій на Євромайдані, 19 лютого 2016 року, у Львові, о 13:30 год. відбудеться піша хода пам'яті Героїв Небесної сотні від Львівського національного університету ім. Івана Франка до пам'ятника Т. Шевченку за маршрутом: вул. Ю. Словацького - вул. П. Дорошенка - пр. Свободи.

О 13:40 год. на площі перед пам'ятником Т. Шевченку відбудеться спільна молитва та громадська акція "Під щитом Небесної сотні"

Нагадаємо, 19-20 лютого в Україні вшановуватимуть пам’ять Героїв Небесної Сотні.

З цієї нагоди у Львові відбудеться низка заходів, зокрема, тиха хода «Під щитом Небесної Сотні», акція «Свіча пам’яті», вшанування Героїв Небесної Сотні у школах, богослужіння у храмах міста, покладання квітів та запалення лампадок до могил Героїв Небесної Сотні на полі почесних поховань №67 Личаківського кладовища, міський передзвін, екуменічний молебень, художня виставка «Небесна Сотня», читання віршів, перформенси тощо.

Усіх львів’ян та людей доброї волі запрошують долучитися до заходів, згадати світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали за нас своє життя, та гідно їх вшанувати.